Over Ons

lotus-steakhouse-pizzaria-over-ons.jpg

Over Lotus en de mensen achter de schermen

Lotus Steakhouse en Pizzeria is sinds 29 Juli gevestigd aan het Noordeinde 178 in Almere Buiten. We hebben zeer ruime openingstijden: Van 11 uur ’s morgens tot middernacht. U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie, een lunch, of avondeten. Voor een simpele snelle hap of voor een uitgebreid diner.

Image

De koks

De koks van Lotus Steakhouse en Pizzeria, hebben van koken hun beroep gemaakt, ze werken als kok in onze open keuken. Ze bereiden heerlijke lamsshoarma uit het Midden-Oosten, Italiaanse pizza’s en diverse halalvleesgerechten en verse ingrediënten uit de Oosterse en Nederlandse keuken.

Bediening

De mensen in de bediening hebben gastvrijheid als tweede natuur. Ze weten hoe belangrijk het is in een restaurant om service en gastvrijheid te bieden en dat vinden ze ook leuk. Inmiddels zijn er behoorlijk wat vaste klanten die de heerlijke keuken en de gastvrije bediening zeer waarderen.

Bezorging

Naast bediening in het restaurant bezorgen onze medewerkers ook de gerechten bij u thuis in Almere Buiten en Almere Oostvaarders.

Lotus Steakhouse en Pizzeria

Wilt u ook eens proeven welke heerlijke gerechten onze koks bereiden en ervaren hoe gastvrij we zijn?

Loop dan eens bij ons binnen of bel 036-3033057 of mail naar steakhouselotus@gmail.com om een afspraak te maken. U bent van harte welkom.

Contact

Noordeinde 178, 1334 BR Almere

steakhouselotus@gmail.com

Openingstijden

Maandag t/m zondag
11:00 uur - 00:00 uur

Reserveer uw tafel

Wilt u genieten van ons heerlijke eten en onze gastvrijheid?

Bel ons: 036 303 3057